Pladsbestilling og billetter.

Bestil plads og køb billet her

Chartre M/S Helge

Skal der fejres fødselsdag, jubilæum, bryllup eller holdes firmaudflugt, er der mulighed for at chartre M/S Helge - udenfor den normale sejlplan.

Bestil en chartertur her.

Firmaudflugt

Se tilbud her.

Vi har plads til 148 passagerer

ombord på M/S Helge.
32 i salonen.
36 på 1. salen i tørvejr.
80 på stå- og siddepladser foran og bagved i skibet.
Pladserne er unummererede og vælges efter "først til mølle" princippet.

Mad, drikke og hund i snor

må gerne medbringes.
Du kan også købe øl og sodavand til kr. 20,00 pr. stk.

Tobaksrygning

ombord på M/S Helge må foregå på åben dæk, men ej i salonen.

Her kan du finde:

P-pladser i Svendborg

Henter...

Veteranskibet M/S Helge

M/S Helge fyldte 90-år den 24. juli 2014 og blev i den anledning fejret med manér. Mange gæster kom forbi på denne smukke dag med høj sol, smil på læben og stor fest i Christiansminde med koncerter og festfyrværkeri.

Er du også født i 1924 giver vi en gratis sejltur. Tilbuddet gælder hver dag i hele 2014 og du må medbringe en ledsager gratis. Medbring også dit gule sygesikringsbevis, som adgangsbillet.

På tur med M/S Helge hele sommeren igennem:

Tag med veteranskibet M/S Helge på en enestående sejltur og oplev Sydfyn og Svendborgsund fra den smukkeste side. Nyd den salte havluft med udsigt til den smukke natur med skove, strande og de hyggeligste små havne.

Tag en afstikker på turen og stå af i den hyggelige gamle skipperby Troense, gå en tur i de gamle små gader med velholdte bindingsværkshuse eller tag med til Valdemars Slot og se de imponerende museer, minigolfbanen og legepladsen. På flere af turens stop findes også gode badestrande og ishuse. Planlæg din tur med mulighed for at stige af og på undervejs.

3i1 Billet

Besøg Naturama, Valdemars Slot og M/S Helge og få rabat.

3-i-1 billetten giver adgang alle 3 attraktioner.
Billetten er gyldig 16. maj - 7. september 2014, så der er god tid til at besøge de tre steder. Det kan gøres på en dag, men du kan også bruge billetten i løbet af sæsonen.

Prisen pr. voksen er 260 kr. (besparelse op til 100 kr.)
Prisen pr. barn er kr. 85 kr. (besparelse på 20 kr.).
Billetterne sælges på Naturama, på Valdemars Slot, på M/S Helge, Hotel Christiansminde, Svendborg vandrehjem, Hotel Grand i Odense og VisitSydfyn.

Se mere her